Hoe het werkt

jouw GELD LATEN GROEIEN

De COI Property Group formule

Divident uitkering per kwartaal

Jaarlijkse winstdeling​

Belastingvoordeel

Jouw totale voordeel

INVESTEER SLIM & VERSTANDIG

1 %
BANK
Zekerheid hoog, rendement treurig
1 %
AANDELEN

Zekerheid schommelt, rendement schommelt

1 %
Coi property group

Zekerheid, rendement hoog

COI Property Group vs. Bank

Je ontvangt een gegarandeerd rendement tussen de 5 & 10% op je geïnvesteerd vermogen + 50% van de WINSTDELING. Vergelijken we dit met de gemiddelde spaarrente op de bank dan groeit jouw vermogen tot minimaal 360x zo snel bij COI Property Group.

jouw rendement

logo transparant

Brons

24 MAANDEN
% 5
5
 • JAAR 1 = 5%
 • JAAR 2 = 6%
logo transparant

Gold

60 MAANDEN
% 7
2
 • JAAR 1 = 5%
 • JAAR 2 = 6%
 • JAAR 3 = 7%
 • JAAR 4 = 8%
 • JAAR 5 = 10%
HOOGSTE %
logo transparant

Silver

36 MAANDEN
% 6
5
 • JAAR 1 = 5%
 • JAAR 2 = 6%
 • JAAR 3 = 7%

voorbeeld

€100,000,- geïnvesteerd; 6% rendement + 2% winstdeling over een periode van 5 jaar.

€100,000

Investering

VRAAG EN ANTWOORD

Coi Property Group heeft 3 opties: 1 : De primaire doelstelling is om de woningportefeuille aan het einde van de looptijd te herfinancieren bij een bank. 2 : Mocht herfinanciering niet haalbaar zijn, dan zijn de initiatiefnemers voornemens om de portefeuille geheel of deels over te nemen met één van de aan hen gelieerde ondernemingen. 3: Verkoop van de woningen, maar de filosofie blijft om verhuurde woningen voor een langere termijn aan te houden.
Ja. Wanneer u als privépersoon en Nederlands ingezetene rendement ontvangt valt dit in Box 3. Wanneer u deelneemt vanuit een rechtspersoon, worden de rendement inkomsten als winst belast.
Er zijn altijd onzekerheden. De waardedaling van een ‘property’ zou ernstig kunnen dalen. Dit zou ook betekenen dat we dus goedkoper kunnen inkopen. De laatste 100 jaar is vastgoed meer waard geworden. Gezien de vraag en aanbod zal dit niet veranderen. Crisis periode? Ja, dat kan en dan nog moeten mensen een onderdak hebben in een Crisis periode. Alles hangt af van anticiperen en strategie.
U koopt een participatie in een fonds. Met uw geld (en dat van andere beleggers) investeert het fonds in de aankoop van woningen in Nederland of Engeland. De beheerder of directie van het fonds maakt in principe de keuze van het vastgoed waarin wordt belegd. U heeft hier meestal zelf geen invloed op. Het fonds kan geld verdienen aan de verhuur en uiteindelijk aan de verkoop van het vastgoed.
Heel simpel:
 1. We hebben onze plaats verdient in een zeer belangrijke ‘Inner Circle’, waardoor wij heel goede deals krijgen.
 2. De wet in Engeland is flexibeler (zoals uitbouw/ extra kamers) dan  de Nederlandse, waardoor we meer opties hebben qua Strategie.
 3. We kopen utilities zoals keukens/badkamers, etc, heel groots in met de ‘Inner Circle’ waardoor we heel gunstig kunnen inkopen.
Niemand weet wat er staat te gebeuren. Wel weten we waar onrust is, ontstaan vaak mogelijkheden. De beste deals koop je tijdens een crisis. Verder komen er dagelijks zo’n 450 Engelsen bij (geboorte – sterftecijfer), terwijl er maar voor 300 mensen gebouwd wordt. We denken dat we op de top van de economie zitten en lukt het ons om goede deals binnen te halen. Naar verwachting zal dat nog aantrekkelijker worden.
Lastig maar met hoge uitzondering mogelijk. Je bent onderdeel van het COI Property Group Fonds, dit doen we niet alleen maar met een groep investeerders. Als je binnen het afgesproken termijn het bedrag terug wilt dan moeten wij een ‘property’ verkopen. Deze ‘boete’ bedraagt dan 15%.